Huisje aan het bos                   
               Gezellig verblijven in het Twentse land

Huis aan de bosrand in het park

Ons zonnige huisje ligt langs de bosrand in een bungalowpark in de driehoek Wierden (3 km), Vriezenveen (5), Nijverdal (6).


Ons huis heeft een gezellige woon/eetkamer en een ruime keuken, voorzien van alle comfort zoals grote koel/vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat. Beide slaapkamers boven hebben een eigen wastafel; de luxe badkamer en apart toilet bevinden zich op de benedenverdieping. Wasmachine en droger staan uiteraard ter beschikking.


Het huisje heeft een eigen tuin van 1000 m2 met groot terras, diverse borders en veel speelmogelijkheden voor kinderen, met onder andere een grote trampoline, schommel/rekstok en voor de kleintjes een zandbak. Allerlei speelgoed en fietsjes aanwezig. Parkeerplaats op eigen terrein.


Op het park bevinden zich diverse grotere speeltuinen, een kinderboerderij en een grote zwemvijver met prachtig strand. In het centrale paviljoen is er naast het binnenzwembad, een binnenspeeltuin en een restaurant (voor de volgende dag verse broodjes bestellen kan daar ook). In verband met de zondagsrust is het paviljoen op zondag gesloten.

 

Meer foto's van huis en tuin vindt u hier.

Voor beschikbaarheid of contactformulier gaat u naar de kalender.